Vídeo: Beyonce encapçala la llista d’estrelles joves més ben pagades

Vídeo: Моды от Джова 1.15.0.1 (Модпак Jove расширенный) - Скачать 2024, Abril
Anonim
Image
Image

Quant guanyen avui les estrelles joves? Suficient. Tant és així que és just envejar els honrats veterans de l’espectacle. Prenem, per exemple, Beyonce Knowles: la noia encara no té trenta anys i guanya més que el famós actor Harrison Ford, de 67 anys. Segons la qualificació de la revista "The Wealthiest Stars Under 30", la cantant va guanyar 87 milions de dòlars en un any, aconseguint així la seva merescuda posició de lideratge.

L’estrella de R&B, de 27 anys, definitivament no està asseguda de braços creuats. Al llarg d’un any, Beyonce va aconseguir no només gravar un nou disc i fer una gira, sinó també actuar en pel·lícules, així com guanyar diners en publicitat de productes cosmètics L’Oreal i el gegant dels jocs d’ordinador Nintendo..

En segon lloc, el pilot de Fórmula 1, Kimi Raikkonen. El jove va guanyar gairebé dues vegades menys que Beyonce: 45 milions. El següent és el jugador de bàsquet James LeBron, amb 40 milions de dòlars d’ingressos.

També s’inclouen a la classificació els germans Nick, Joe i Kevin Jonas, que formen part dels germans Jonas, l’actor principal del potter Daniel Radcliffe, l’actriu Miley Cyrus i la model més ben pagada del món Gisele Bundchen, els guanys de la qual han estat l’últim any., com ja sabeu, va ascendir a 25 milions de dòlars …

Sembla que l'estrella del pop Britney Spears no té res a negar-se aquest any. La cantant, que recentment va ser acusada de despeses excessives pels tabloides, va aconseguir guanyar 35 milions, cosa que sens dubte va reforçar bé la seva posició financera.

La tennista russa Maria Sharapova al rànquing de joves i d’èxit va ocupar l’11è lloc amb 22 milions. En l'última versió de la qualificació, la russa va ocupar el setè lloc, però després d'això no va passar als jutjats durant gairebé un any. Com assenyala el diari, el lloc baix es deu a una lesió, però l'atleta va rebre el suport de patrocinadors famosos com Nike, Prince, Canon, Tiffany i Tag Heuer. A més, recentment, la russa va signar un contracte amb Clear, que li proporciona 2,5 milions de dòlars addicionals.