L’equip rus va guanyar el primer or olímpic

Vídeo: L’equip rus va guanyar el primer or olímpic

Vídeo: WQ Луцкер (S. Lutsker)(RUS) - A. Ремез (A. Remez)(BLR). 3 tour Russia Open 10-ball 2022. 2024, Maig
Anonim

Els patinadors artístics russos van confirmar el títol de millor i van mostrar un resultat excel·lent a Sotxi. La vigília del nostre equip va guanyar la primera medalla d’or al torneig de patinatge artístic per equips. Els fans estan encantats.

El president felicita

L'equip nacional rus sobre gel estava representat pel campió olímpic Evgeny Plushenko, la jove atleta Yulia Lipnitskaya (la noia tenia menys de 16 anys) i el duet de ball Elena Ilinykh i Nikita Katsalapov. Lipnitskaya va obtenir el primer lloc al programa curt, guanyant 72,90 punts, i va guanyar el programa gratuït amb una puntuació de 141,51 punts. Plushenko al programa curt va obtenir el segon lloc amb 91, 39 punts, al programa gratuït va mostrar el millor resultat: 168, 20 punts. El duet Tatiana Volosozhar i Maxim Trankov es van convertir en els millors del programa de dobles curts (83, 79). Ksenia Stolbova i Fedor Klimov van obtenir el resultat més alt (135, 09 punts) al programa gratuït.

Yulia Lipnitskaya es va convertir en la campiona més jove dels Jocs Olímpics d'hivern, guanyant el títol a l'edat de 15 anys 249 dies.

Els guanyadors van ser felicitats personalment pel cap de la Federació Russa, Vladimir Putin. El president estava molt content i fins i tot va abraçar el jove Lipnitskaya. "Podeu patinar amb aquest equip durant deu anys més", va assenyalar Evgeny Plushenko, considerat un veterà a Sotxi. Per cert, Plushenko també va esmentar que no exclou la possibilitat de la seva participació en els Jocs Olímpics del 2018. “Quants anys tindré el 2018? Trenta-cinc. Abans que jo a aquesta edat, probablement ningú va venir als Jocs. Però, per què no? Potser val la pena intentar-ho ", cita RBC a l'atleta.

L’or aconseguit pels patinadors va ser el primer dels olímpics russos a Sotxi. Diumenge anterior, la patinadora russa Olga Graf va guanyar una medalla de bronze a la distància de 3000 metres, mentre que la biatleta Olga Vilukhina va guanyar la plata a la cursa d’esprint.