Taula de continguts:

Quins llocs va ocupar Rússia a Eurovisió en tota la història de la competició?

Vídeo: Quins llocs va ocupar Rússia a Eurovisió en tota la història de la competició?

Vídeo: Rússia acusa EUA de utilizar drones de espionagem na Ucrânia 2024, Maig
Anonim

Per primera vegada, la competició, que aleshores es deia Gran Premi d’Eurovisió, es va celebrar el 1956 a Suïssa. Rússia va començar a participar a Eurovisió només el 1994. Durant tot aquest temps, van aconseguir guanyar només una vegada, el 2008. I com eren les coses en altres anys?

Image
Image

Les bases de la competició són les següents: Eurovisió consta de dues semifinals i una final. Cada país participant té un jurat nacional que atorga vots als concursants. Llavors el públic també vota. No podeu votar pel vostre país.

1994 any

Primera participació de Rússia a Eurovisió. La cantant Judith va interpretar la composició "The Eternal Wanderer", amb la qual va obtenir el 9è lloc.

1995 any

Philip Kirkorov va representar Rússia amb la cançó "Volcano Lullaby". L’artista va aconseguir ocupar només el 17è lloc.

1996 any

Aquest any, tots els països van haver de passar per la fase de classificació. El jurat va escoltar les composicions i va escollir només 22 cançons que haurien d’anar a la final. En aquesta etapa, l'intèrpret rus Andrei Kosinsky i la seva cançó "I am me" van obtenir el 26è lloc, de manera que no va arribar a la final del concurs.

1997 any

Rússia estava representada per Alla Pugacheva amb la composició "Prima Donna". Com a resultat de la votació dels jutges i espectadors, Pugacheva va obtenir el 15è lloc.

1998 any

Rússia es va privar del dret a participar a Eurovisió a causa d'un mal resultat l'any passat. Se suposava que Tatyana Ovsienko aniria a la competició amb la cançó "My Sun".

1999 any

El 1998, Rússia es va negar a emetre Eurovisió a causa de la negativa. El 1999, el país va ser suspès de la competència a causa d'aquest incident.

Image
Image

any 2000

Durant dos anys, Rússia no va participar en la competició, però va tornar-hi amb triomf, aconseguint el segon lloc. Aquest any el país va estar representat pel cantant Alsou amb la cançó "Solo".

any 2001

El grup "Mumiy Troll" va actuar des de Rússia amb la cançó "Lady Alpine Blue". Va resultar ocupar només el 12è lloc.

2002 any

El grup "Prime Minister" amb la cançó "Northern Girl" va actuar a la final d'Eurovisió i va obtenir 55 punts. Resultat: 10è lloc.

2003 any

Aquest any, Rússia va estar representada pel popular grup t. A. T.u. amb la composició "No creguis, no tinguis por". El país es va convertir en el principal favorit d'Eurovisió, però només va ocupar el 3r lloc. Abans de l’anhelat primer, 3 punts no eren suficients.

2004 any

El país estava representat per Yulia Savicheva amb la cançó "Believe Me". Va aconseguir ocupar l’onzè lloc.

2005 any

Mitjançant una votació nacional, es va establir que Natalia Podolskaya aniria a la competició amb la cançó "Ningú no fa mal a ningú". Va obtenir el 15è lloc a la final d’Eurovisió.

2006 any

Dima Bilan va participar a Eurovisió per primera vegada amb la cançó "Never Let You Go". Va aconseguir el 2n lloc.

2007 any

Rússia estava representada pel grup Serebro i la seva cançó Song # 1. Resultat: 3r lloc.

Image
Image

2008 any

Triomf de Rússia a Eurovisió. Dima Bilan va anar a la competició per segona vegada, escollint la cançó "Believe". L’artista va obtenir més vots i va obtenir el primer lloc.

any 2009

Aquest any la competició s’ha celebrat a Moscou. La representant va ser Anastasia Prikhodko amb la cançó "Mamo", que va obtenir l'11è lloc a la final.

2010 any

Petr Nalich va actuar des de Rússia amb la cançó "Lost and Forgotten". Va aconseguir l’11è lloc.

2011

Alexey Vorobyov amb la cançó "Get You" va ser seleccionat internament com a participant a la competició. Va acabar setzè a la final.

any 2012

Les "àvies Buranovskie" van representar Rússia amb la cançó "Party for Everybody". A les semifinals, l’equip va aconseguir aconseguir el primer lloc, però a la final va perdre una mica davant els guanyadors. Només se’ls va atorgar el 2n lloc.

any 2013

La guanyadora de l'espectacle "Voice", Dina Garipova, va participar des de Rússia amb la cançó "What If". L’artista va obtenir el cinquè lloc a la final.

any 2014

Les germanes Anastasia i Maria Tolmachev van participar al concurs. A la final van obtenir el 7è lloc.

Image
Image

2015 any

Polina Gagarina va actuar des de Rússia amb la cançó "A Million Voices". A la final, va aconseguir 303 punts i va aconseguir el 2n lloc.

2016 any

Aquest any el país va estar representat per Sergey Lazarev amb la cançó "You are the only one". A la final, va aconseguir el 3r lloc.

2017 any

De Rússia se suposava que Yulia Samoilova actuaria amb la cançó "Flame Is Burning". Però a la cantant se li va prohibir l’entrada a Ucraïna, que acull la competició, a causa del seu concert donat el 2015 a Crimea.

2018 any

Yulia Samoilova encara va poder participar a Eurovisió amb la cançó "I Won’t Break", però no va aconseguir entrar a la final.

Any 2019

Rússia va ser representada novament per Sergey Lazarev amb la cançó "Scream". A la final, va aconseguir el 3r lloc.

Any 2020

Se suposava que Rússia estava representada pel grup Little Big amb la cançó "UNO", però a causa de la pandèmia, la competició va ser cancel·lada.

2021 any

El cantant Manizha va presentar a Rússia la cançó "Russian Woman". Com a resultat, l’artista va aconseguir el novè lloc.